Щета по Каско вече се завежда онлайн през телефона

Щета по Каско вече се завежда онлайн през телефона

Щета по Каско вече се завежда онлайн през телефона

Щета по застраховка Каско може да се заведе изцяло дистанционно онлайн чрез мобилното приложение Bulstrad Ready на Булстрад.

Очакванията на Дружеството са новата услуга да облекчи значително процеса на завеждане на по-леки щети за клиентите физически лица на дружеството.

Апликацията позволява да бъдат описани до четири основни детайла (калник, броня, врата и т.н.), което е изключително удобно при паркинг щети или при леки произшествия, улеснявайки процеса откъм документация и отделено време за посещение в клиентски център. Обратна връзка по претенцията си клиентът ще получи до два работни дни, като в случай на възникнали въпроси, Булстрад ще се свърже допълнително с него по имейл или телефон.

Входът в Bulstrad Ready се осъществява чрез паролата от клиентския профил за физически лица на уеб сайта на Булстрад – www.bulstrad.bg.

Регистрацията е в няколко бързи стъпки, и дава достъп до Bulstrad Ready, информация по полици, възможност за онлайн заплащане на вноска, подсещане с имейл и SMS при падежиране на вноска или изтичане на полица.

След като се впишете в приложението Bulstrad Ready, попълвате данните на водача, отговаряте на въпросите, свързани със събитието и избирате начин на обезщетяване. След това маркирате върху схема на автомобила кой е увреденият детайл и с камерата на телефона си заснемате всички необходими снимки. Приложението е интуитивно и Ви напътства през всички необходими стъпки.

През Bulstrad Ready не се предявяват претенции за щети по рискове кражба, грабеж, пожар, експлозия, повече от четири увредени детайла или такива,  възникнали в резултат на пътнотранспортно произшествие и довели до обездвижване на МПС и/или има съставен протокол за ПТП (от КАТ или двустранен констативен протокол).

Мобилното приложение e разработено за Android и iOS и можете да го намерите съответно в Google Play и AppStore.

Отскоро стартира и възможността за сключване на застраховка Каско изцяло онлайн на сайта на Дружеството, с което Булстрад допълва кръга от дигитални си услуги. В няколко лесни стъпки можете да сключите застраховка, изцяло онлайн - и да получите полицата на електронната си поща.