Официално откриване на реновирания клиентски център в Горубляне

Официално откриване на реновирания клиентски център в Горубляне

Официално откриване на реновирания клиентски център в Горубляне

На събитието Ви Ай Джи Сървисиз България представи обновения клиентски център, както и новите специализирани камиони за Пътна помощ

 

На 23.06.2020 управителите на дружеството официално прерязаха лентата на  сградата в Горубляне, преминала мащабен ремонт, за да осигури удобство и приветлива атмосфера за клиентите, наред с високия стандарт на обслужване.

В модернизирания център отвориха врати нови офис пространства, както и зала за срещи. Реновацията е осъществена съгласно общия корпоративен стил на ЗАД "БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП".

Модернизирането на центъра за регистрация на щети в Горубляне е част от стратегията на ЗАД "БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП" и Ви Ай Джи Сървисиз България за подобряване на обслужването. В момента се работи по унифицирането на обхвата и качеството на предлаганите услуги във всички центрове.

На събитието бяха показани за пръв път и два броя  нови специализирани репатриращи автомобили за услуга “Помощ на пътя”:

Ивеко 50 C/35 – оборудван с аварийна платформа с хидравлично управление подходящ за репатриране на МПС до 3.5т.и дължина над 3.30м.

Ивеко 70 C/35 – оборудван с аварийна платформа с хидравлично управление и допълнителна снабдена обособена вилица, подходяща за натоварване и репатриране на тежкотоварни МПС.

 

На събитието бе анонсиран и новият уебсайт на Ви Ай Джи Сървисиз България, проектиран в крак с последните тенденции на уебдизайна и отново – с мисъл към удобството и потребностите на клиентите.

Екипът на БУЛСТРАД цени времето на клиентите си и инвестира в това те да получават своевременно и качествено обслужване.

Друго значимо събитие съвпадна с церемонията – дългогодишният управител на Ви Ай Джи Сървисиз  Васил Найденов се пенсионира, но ще продължи да допринася за развитието на компанията. Целият екип на ЗАД "БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП" и Ви Ай Джи Сървисиз България изразява своята признателност за съвместната работа и пожелава на г-н Найденов изобилие от щастливи моменти, споделени със семейството и близките.