Успешен старт за „Малки великани” във Варна

3 октомври 2018, 15:09

Успешен старт за „Малки великани” във Варна

Успешен старт за „Малки великани” във Варна

11 отбора от 5 и 6 клас от Варна и варненска област премериха сили за шанс за участие във финала за Купата на Булстрад 2018.

Националната верига по мини-волейбол „Малки великани” за Купата на Булстрад 2018 стартира успешно в морската столица. Първото събитие от веригата събра над 120 ученици от Варна и варненска област – Суворово, Дългопол, с. Поляците.

Турнирът по мини-волейбол се проведе в многофункционалната спортна зала в 1-ва езикова гимназия, където 11 отбора премериха сили за шанс за класиране на финала в град Разлог на 20 октомври.

Победител за зона Варна е отбора на СУ Никола Й. Вапцаров - град Суворово.

Отборът-победител в „Малки великани” ще завоюва Купата на Булстрад 2018 и специалната голяма награда - участие в спортен лагер. За всички участници и зрители са предвидени много изненади и допълнителни награди.

Националната верига по мини-волейболМалки великани е инициатива на ЗАДБУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУПв подкрепа на активния и здравословен начин на живот на подрастващите и в интерес към развитието на волейбола. Малки великани се провежда със съдействието на Българска федерация по Волейбол и общините - София, Варна, Бургас, Стара Загора и Разлог.

 

Турнирите продължават:

 

БУРГАС

3 октомври 2018 /сряда/, 16:00 ч.

зала „Меден рудник”

 

СТАРА ЗАГОРА

4 октомври 2018 /четвъртък/, 16:00 ч.

зала „Иван Вазов”

 

СОФИЯ

9 октомври 2018 /вторник/, 16:00 ч.

зала „Сиконко” 

 

РАЗЛОГ

20 октомври 2018 /събота/

Зала “Септември”

 

За повече информация: РЕГЛАМЕНТ И УСЛОВИЯ


Свързани страници