Голямото завръщане на Малки великани 2023

Голямото завръщане на Малки великани 2023

ЗАПОЧВА ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ  на национална верига по мини-волейбол "Малки великани" 2023.

 

Националната верига по мини-волейбол „Малки великани” за Купата на Булстрад стартира отново, след двугодишно прекъсване. За начало на турнирите е определена дата 17 октомври 2023 г., град Пловдив. Зоналните турнири ще се проведат в седем града из цялата страна – Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Велико Търново, София и големият Финал в град Разлог. Графикът на провеждането им можете да видите в секция Програма.

В надпреварата ще се включат смесени отбори от момичета и момчета от 5-ти и 6-ти клас, под ръководството на своите учители. Всеки училищен отбор трябва да се състои до 10 състезатели, но не по-малко от 6 в отбор. Срещите се играят в две състезателни сесии /сутрешна и следобедна/ по система „всеки срещу всеки“.

За повече информация относно Регламента, може да прочетете тук.

Малки великани“ е инициатива на ЗЕАД "БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП", която цели да подкрепи активния начин на живот и да създаде любов и отношение у подрастващите към спортните игри и занимания.

Тук ще намерите необходимите документи за участие в “Малки великани”. Срокът за записване е индивидуален за всяка една зона!

 

Актуална информация и последни новини от спортните срещи, може да следите на официалната Facebook страницата на Малки великани.