AU Assist - приложение за „Помощ на пътя” и Drink and Drive

AU Assist - приложение за „Помощ на пътя” и Drink and Drive

Изтеглете безплатното мобилно приложение AU Assist за „Помощ на пътя” и Drink and Drive за Android и iOS тук:

 

  

 

„Помощ на пътя" предоставя решение на водачите при обездвижване на автомобила, под формата на помощ за отстраняване на аварии, технически проблеми и щети при застрахователни събития.

При невъзможност проблемът да бъде отстранен или след претърпяно пътно транспортно произшествие, обездвиженият автомобил се репатрира до място по желание на клиента, или според условията за безплатно транспортиране при наличие на сключен абонамент.

Услугата е налична за клиенти 24 часа в денонощието 7 дни, като покрива цялата територия на Република България в рамките на максимално време от 60 минути.

На разположение за осъществяване на услугата „Помощ на пътя" са:

  • Модерно оборудван център за обслужване на клиенти, функциониращ 24 часа в денонощието, снабден с телефонна централа за обслужване и запис на постъпващи заявки, както и система за GPS контрол, мониторинг и управление на репатриращите автомобили, специално разработени за нуждите на компанията.
  • Десет броя собствени автомобили, от които 8 броя нови репатриращи автомобили Ивеко Дейли 65С15, оборудвани с падащи платформи с товароподемност 3,50 тона и дължина 5,00 метра, както и два броя специализирани автомобили Мерцедес Атего с падащи платформи с дължина 5,50 метра и товароподемност 4,50 тона.
  • Тридесет броя фирми партньори, оборудвани с над 50 броя репатриращи автомобили, покриващи високите изисквания, поставени от дружеството за осъществяване на услугата „Помощ на пътя".
  • Висококвалифицирани и обучени служители, готови винаги да окажат съдействие и да се погрижат за нуждите на клиента, предоставяйки гъвкави решения.

"DRINK AND DRIVE" осигурява безопасно и комфортно прибиране на водачите при невъзможност да шофират, при употреба на алкохол или други причини, възпрепятстващи водача да управлява сам автомобила си. Услугата предоставя възможност при позвъняване в нашият CALL CENTRE да получите заместващ водач.

Услугата е налична за клиенти 24 часа в денонощието 7 дни, като покрива района на град София в рамките на средно време от 20 минути.